Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Epoxy Rapid 25ml - ikerfecskendős, kétkomponensű ragasztó, 5perc

akciós


United Sealants Epoxy Rapid 25ml - ikerfecskendős, kétkomponensű ragasztó, 5perc
(3100)
3301 Ft (2599 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 2374 Ft
(1869 Ft + ÁFA)

Egységár: 94960 Ft / 1000 ml
(74760 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

6db / karton
Leírás: 

A United Sealants Epoxy rapid egy 2 komponensű, gyorskötésű (5perc), nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó. Kitűnő ragasztóerő nagyon sok anyagnál, pl. alumínium, réz, acél, sárgaréz, beton, FK/SMC, fa, üveg, műanyag, kerámia, festett fém, grafit, poliuretán, galvanizált fém, kemény műanyag, gumi, bőr stb. Kivéve: PP, PE, PTFE.

Tulajdonságok: 
  • Optikailag igényes ragasztásokhoz
  • Átlátszó és oldószermentes
  • Gyors, átlátszó szerelésekhez és javításokhoz
  • A legkülönbözőbb anyagkombinációk univerzális összekötőanyaga
  • Tartós ellenállóképesség vízzel, benzinnel és olajjal szemben
  • Szakítás- és ütésálló, időtálló
  • Utómunkálatok lehetségesek (csiszolás, fúrás és átlakkozás)
Alkalmazás: 

A felületeket meg kell tisztítani, zsiradéktól, portól és piszoktól, rozsdától. Érdemes a felületet csiszolópapírral megdörzsölni, hogy a ragasztó tapadóerejét növeljük. Az ikerfecskendőt kinyitni és nyomni, míg mindkét összetevő egyenletesen kijön. A megfelelő keverő csővéget feltenni a fecskendőre. Használat előtt rövid adagolási tesztet kell végrehajtani egy megfelelő tesztdarabon. Megfelelő mennyiségű ragasztóanyagot adagolni az összeillesztendő részekre, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy a részek összenyomásakor egy 0,1-0,2 mm minimális hézag keletkezik. Az összeragasztandó részeket össze kell illeszteni. A ragasztóanyag komponensek valamint az összekevert ragasztóanyagok maradványait távolítsa el megfelelő tisztítószerrel, mielőtt a ragasztóanyag megkeményedik. A keverő csővéget használat után távolítsa el, dobja ki és bizonyosodjon meg róla, hogy az ikerfecskendő végén nem érintkeznek egymással a ragasztóanyag komponensei. Zárja le az ikerfecskendőt.

Felület állapota: tiszta, száraz, zsír-, és pormentes
Hőellenállás: -40°C- tól +120°C- ig
Kiszerelés : 25ml ikerfecskendő
Csomagolás: 6db / karton
Szín: színtelen
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink