Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Eco Akril kartus szett

új


United Sealants Eco Akril kartus szett
(70030)
Ár: 790 Ft
(622 Ft + ÁFA)

Egységár: 790 Ft / 1 db
(622 Ft + ÁFA / 1 db)
Raktáron

1db bliszter
Leírás: 

Eco Akril kartus szett csomag az általunk forgalmazott 20120 United Sealants Eco Akril Vödör termékhez biztosít tartalék kinyomó kartust és tartozékokat.
A csomag tartalma: nyitott kartus, végdugó, adapter, kartuscsőr.

Csomagolás: 1db bliszter
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink