Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Csavarrögzítő 243 középerős 10ml kék

új
akciós


United Sealants Csavarrögzítő 243 középerős 10ml kék
(3140)
1725 Ft (1358 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 1955 Ft
(1539 Ft + ÁFA)

Egységár: 195500 Ft / 1000 ml
(153900 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

6db/karton - bliszter
Leírás: 

United Sealants Csavarrögzítő 243 termék légköri oxigén hiányában (anaerob) és a fém katalitikus hatására (fémmel érintkezve) térhálósodik (polimerizálódik), mely sokféle csavarkötést tömít és rögzít. A hagyományos anaerob ragasztókhoz képest a termék teljesen „címke” mentes. A 12 hónap helyett 24 hónapig terjedő, hosszabb eltarthatóság mellett jobb tárolási stabilitást, valamint +180°C-os hőmérsékletállóságot is kínál a felhasználónak.

Tulajdonságok: 
 • Gyors kikeményedés a vasfémek széles skáláján
 • Magas rezgésállóság, és hézag-áthidaló képesség
 • Fokozott olajkompatibilitás
 • Vízálló, saválló, UV-álló, olajálló, oldószerálló
 • A rögzített csavarkötések szerszámokkal történő megbontása közepesen nehéz.
 • Különösen felhasználó- és környezetbarát (veszélyes anyagok nélküli, nem mérgező termék)
Alkalmazás: 

A nagy szilárdságú menetrögzítők nem alkalmasak: fém-műanyag karimás csatlakozásokhoz, olyan helyeken, ahol gáz halmazállapotú oxigént használnak, és erősen oxidáló savakat tartalmazó közegekkel szembeni tömítésre. A terméket csak szabványos fémmeneteknél szabad használni. A ragasztás előkészítésekor vegye figyelembe, hogy az érintett felületnek zsírmentesnek és teljesen tisztának kell lennie. Erre a célra zsírtalanítót (5040 United Sprays Féktisztító és zsírtalanító spray 500ml) kell használni. Ezután teljesen töltse ki a két rész közötti rést a menetrögzítővel, illessze össze az alkatrészeket, és zárja le teljesen. Szivárgást okozhat az elégtelen tömítés, egy bizonyos idő után. Ne mozgassa az alkatrészeket, ha a kötési folyamat megkezdődött.

 • Alkalmazás átmenő furatoknál: vigyen fel US Csavarrögzítő 243-t arra a helyre, ahol az anya felfekszik. Szerelje fel az alkatrészeket és húzza meg szorosan.
 • Felhordás zsákfuratokban: alkalmazza US Csavarrögzítő 243-t belül a menet mentén a furat aljáig. Szerelje fel az alkatrészeket és húzza meg szorosan.
 • Tömítő alkalmazásoknál: használja US Csavarrögzítő 243-t gyűrűkben a külső-rész menetének elején (a többi menetfuratot ne nedvesítse a termékkel). Terítse el a US Csavarrögzítő 243-at a menet aljára, hogy kitöltse a hézagokat. Szerelje fel az alkatrészeket és húzza meg szorosan.
 • Passzív fémfelületek, vagy túlságosan lassú keményedési sebesség esetén anaerób aktivátor spray-t kell használni.
 • Felhasználáskor a csomagolást csak rövid távon tartsa nyitva!
Alkalmazási hőmérséklet: +10°C és +40°C között
Hőellenállás: -55 °C és +180 °C között
Kiszerelés : 10ml flakon
Csomagolás: 6db/karton - bliszter
Szín: kék
Minimális rendelési összeg: 5000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink