Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Sikaflex Solo szélvédőragasztó 300mlMárka: Sika
Sikaflex Solo szélvédőragasztó 300ml
(730504)
Ár: 4042 Ft
(3183 Ft + ÁFA)

Egységár: 13473 Ft / 1000 ml
(10610 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

A Sikaflex® SOLO oldószermentes, alapozómentes szélvédőragasztó, mely 3 órás minimális műhelyelhagyási időt (MDAT) kínál. Hosszú nyitott idővel rendelkezik és biztonságosan felhasználható magas környezeti hőmérséklet esetén is. A Sikaflex® SOLO ragasztó nem hagy kellemetlen szagot az autóban szélvédőcsere után. Megjegyzés: Alapozómentes üvegragasztás esetén az üveg előkészítéséhez autóipari minőségű üvegtisztító szer (pl. Sika® Cleaner G+P) használata szükséges. A tapadási felület legyen szennyeződéstől mentes és rendelkezzen megfelelő UV védelemmel.

Tulajdonságok: 
  • Alapozómentes üvegragasztás
  • 3 órás minimális műhelyelhagyási idő
  • Kézi kinyomópisztollyal könnyen feldolgozható
  • Jó állékonyság és stabilitás
  • Gyors tapadás felépülés
  • Oldószer- és szagmentes
Alkalmazás: 

A Sikaflex® SOLO csak tapasztalt szakkivitelezők részére alkalmas. Jelen termék és a kapcsolódó feldolgozási információ autóipari üvegcsere során történő felhasználásra lett kifejlesztve. Egyéb felhasználás esetén végezzen előzetes vizsgálatokat az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.
További részletek a műszaki adatlapban, lásd lent a dokumentumok között....

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C ─ +40°C
Előkezelés: nem szükséges
Felület állapota: Tiszta, száraz, por-, és zsírmentes
Kiszerelés : 300ml kartus, rendelésre 600ml hurka
Csomagolás: 12db/karton
Szín: fekete
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink