Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Oxett T2 szilikonzsír 500gMárka: Oxett
Oxett T2 szilikonzsír 500g
(oxett_t2_500)
Ár: 10370 Ft
(8165 Ft + ÁFA)

Egységár: 20740 Ft / 1 kg
(16330 Ft + ÁFA / 1 kg)
Nincs raktáron

db
Leírás: 

A szilikonok és a teflonpor előnyös tulajdonságait egyesítő fehér színű paszta. Az önmagában is szárazon kenő hatású teflonpor a közel azonos hőállóságú szilikon-olajokkal, valamint egyéb konzisztencia-szabályzó és sűritő anyagokkal keverve jó tömítő, kenő-csúsztató hatású terméket ad.

Tulajdonságok: 
Lágy, kenőcsszerű, jó csúsztató és kenőképességű, fokozott hőállóságú paszta.
Alkalmazás: 
Az OXETT T2 szilikonzsírt jó kenő-csúsztató tulajdonsága miatt elsősorban golyós-csapok, szelepek, tömszelencék belső kenésére ajánljuk. Fentieken túl mindazon esetekben, ahol jó hőállóságú, siklató hatású anyagra van szükség (pl.finomszerelvények mozgó alkatrészeinek kenésére).
Hőellenállás: - 40C-tôl + 200C (rövid időre 220 °C)
Kiszerelés : 500g műanyag tégely
Csomagolás: db
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink