Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Gumiám paszta 70mlMárka: Materiál
Gumiám paszta 70ml
(GUMPAS01)
Ár: 871 Ft
(686 Ft + ÁFA)

Egységár: 12443 Ft / 1000 ml
(9800 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 15 darabot kell rendelni.
A termék 15 darabonként rendelhető.

15db/karton
Leírás: 

A Gumiám® paszta speciális szilikonolajból, erősítő anyagokból és egyéb adalékokból felépített, paszta konzisztenciájú massza, mely a levegő nedvességének hatására gumiszerű tulajdonságokat vesz fel.

Tulajdonságok: 

Jól tapad fémekre, üvegre, kerámiára, fára, zománcozott felületekre, bakelitre, kemény PVC-re. Nem tapad viszont polietilénre, polipropilénre, polisztirolra, továbbá zsíros, olajos vagy poros felületekre.

Kitűnik igen jó hő- és hidegálló tulajdonságával (-50 0C - +180 0C -ig), valamint kedvező elektromos szigetelő hatásával.


A megkötött Gumiám® paszta UV álló és a környezeti hatások nem károsítják. Hidrofób, ellenáll alkoholnak, híg savnak és híg lúgoknak,szénhidrogén származékok, ketonok, észterek, aromás oldószerek duzzasztják.

Alkalmazás: 

A Gumiám® paszta eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítésére. Univerzális tömítő és ragasztóanyag a háztartásban, barkácsolók részére, stb.

A Gumiám® paszta felvitele előtt a felületeket portalanítani és zsírtalanítani kell. Lényeges, hogy a felület száraz legyen a megfelelő tapadás érdekében. A felvitt paszta felületén kb. 10-15 perc múlva gumiszerű hártya képződik, és fokozatosan gumisodik át az egész réteg, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra alatt átkeményednek. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból nyomjunk ki néhány mm-nyi anyagot és a kupakot arra csavarjuk rá.

Kézre vagy ruhára került Gumiám® paszta átgumisodás előtt, benzines ruhával letörölhető.

Felhasználás előtt tapadás próba javasolt.

Kiszerelés : 70ml-es tubus
Csomagolás: 15db/karton
Minimális rendelési összeg: 5000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink