Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Binder TapadóhídMárka: Materiál
Binder Tapadóhíd
(BITHM201)
Tömeg: 1,5 kg
Ár: 3185 Ft
(2508 Ft + ÁFA)

Egységár: 2123 Ft / 1 kg
(1672 Ft + ÁFA / 1 kg)
Nincs raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.
Binder Tapadóhíd
(BITHM601)
Tömeg: 6 kg
Ár: 9036 Ft
(7115 Ft + ÁFA)

Egységár: 1506 Ft / 1 kg
(1186 Ft + ÁFA / 1 kg)
Raktáron
Binder Tapadóhíd
(BITH1501)
Tömeg: 15 kg
Ár: 18647 Ft
(14683 Ft + ÁFA)

Egységár: 1243 Ft / 1 kg
(979 Ft + ÁFA / 1 kg)
Raktáron
Leírás: 

A Binder tapadóhíd speciális, vizes bázisú, ásványi anyaggal dúsított, gyorsan száradó diszperziós előbevonat, mely egy rendkívül erős tapadást biztosítva hordozórétegként szolgál a bekent felületen.

Tulajdonságok: 

A tapadóhíddal kezelt felületre az új burkolat a szokásos ragasztókkal könnyen felvihető, tehát nem szükséges a régi burkolat elbontása.

Alkalmazás: 

Felhasználható kül- és beltérben hideg burkolás, vakolás, aljazat kiegyenlítés előtti alapozásra, ha egy jól, erősen tapadó érdes felület szükséges a további munkához. Egyaránt alkalmazható mind nedvszívó, mind nem szívó felületeken (beleértve csempét, járólapot, OSB lemezt, alkalmas öntött betonra, cementesztrichre is). Nem használható fémre és műanyagra.

Alkalmazási hőmérséklet: +5 C-tói +30 C-ig közötti tárgy és levegő hőmérséklet esetén
Tapadás: Nyitott idő:min. 5 perc, száradási idő:(20C, felülettől függően) 1- 4 óra
Kiadósság: 6-10 m2/ kg
Kiszerelés : 1,5kg/vödör, 6 kg/vödör, 15kg/vödör, 140kg/hordó
Minimális rendelési összeg: 5000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink