Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Novemberi akció

United Sealants Kézvédő krém 250mlKedves Vevőink!
November hónapban az alábbi termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:
United Sealants Hőálló szilikon (Gasket Sealant) 300ml piros és fekete, egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, légnedvesség hatására, extra erősen kötő, egy komponenses, hőálló, gépipari tömítő.Használható magas hőmérsékletnek kitett tömítések esetén: konyhai berendezések tömítésére pl. kemencéknél, sütők ablakainak ragasztására. Szalagok, fűtési-, és hűtési rendszerek, légcsatorna, autóipari, gépek és motorok (pl. hengerfej), szivattyúk stb. fémrészeinek és alkatrészeinek tömítésére.
United Sealants Parketta tömítő 310ml merbau és szürke egy kiváló minőségű diszperzió bázisú tömítőanyag,mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve.
United Sealants Hybrid Fix 600ml fekete légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.
United Sealants USFix-C 250ml kontaktragasztó egy gumi és műgyanta (organikus oldószer) bázisú, használatra kész, egy komponensű univerzális ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 48mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat...
United Sealants Kézvédő krém 250ml hatóanyagban gazdag, könnyen felszívódó krém. Ellensúlyozza a tisztítószerek, oldóanyagok, időjárási ártalmak szárító hatását. Pótolja a nedvességet, puhítja, védi, ápolja a kézbőrt, puhává, bársonyossá teszi azt. Érzékeny bőrűek is használhatják. Aloe vera tartalma gyulladáscsökkentő hatású.
United Sprays Hidegindító spray 400ml egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. Megkönnyíti a benzin és dízel üzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.
United Sprays Jégoldó spray 100 és 400ml gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C–ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.
United Sprays Levegő spray 400ml kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Használata során nagy nyomást fejt ki, kiadós és kémiailag rendkívül tiszta. Nem hagy nyomot, és nem károsítja az anyagokat. Készülékek, alkatrészek, modulok, például varratok, rések, illesztések tisztítására és portalanítására ajánlott.
Termékekkel kapcsolatban kérjóük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink